Barratt's Warbler

Bradypterus barratti - Bouscarle des fourrés

Systematics
  • Order 
    :

    Passeriformes

  • Family
    :

    Locustellidés

  • Genus
    :

    Bradypterus

  • Species
    :

    barratti

Descriptor

Sharpe, 1876

Biometrics
  • Size
    : 16 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 16 à 22 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Bouscarle des fourrés
adult

Barratt's Warbler (Bradypterus barratti) is a species of bird in the Locustellidae family.

Subspecific information 4 Subspecies

  • Bradypterus barratti barratti (ne South Africa and sw Mozambique)
  • Bradypterus barratti godfreyi (lowlands of e South Africa)
  • Bradypterus barratti cathkinensis (highlands of e South Africa and Lesotho)
  • Bradypterus barratti priesti (e Zimbabwe and wc Mozambique)

Foreign names

  • Bouscarle des fourrés,
  • Zarzalero de Barratt,
  • Felosa de Barratt,
  • Barrattbuschsänger,
  • Barratt-bozótposzáta,
  • Barratts Struikzanger,
  • Frattarolo africano,
  • Natalsmygsångare,
  • Zulusanger,
  • svrkavec tmavonohý,
  • cetie jihoafrická,
  • Natalkratsmutte,
  • tiheikkömetsäkerttunen,
  • Ruigtesanger,
  • matoller de Barratt,
  • krótkolotka uboga,
  • Певчая пестрогрудка,
  • ヤブオオセッカ,
  • 薮短翅莺,
  • 藪短翅鶯,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Montane

Geographic range

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net