Barred Warbler

Sylvia nisoria - Fauvette épervière

Fauvette épervière
♂ adult
Systematics
  • Order 
    :

    Passeriformes

  • Family
    :

    Sylviidés

  • Genus
    :

    Sylvia

  • Species
    :

    nisoria

Descriptor

Bechstein, 1792

Biometrics
  • Size
    : 15 cm
  • Wingspan
    : 26 cm.
  • Weight
    : 21 à 35 g
Longevity

10 years

Geographic range

Distribution

Description identification

Barred Warbler (Sylvia nisoria) is a species of bird in the Sylviidae family.

Subspecific information 2 Subspecies

  • Sylvia nisoria nisoria (c Europe to the Ural Mts. and Iran)
  • Sylvia nisoria merzbacheri (n Kazakhstan and ne Iran to sw Siberia and Mongolia)

Foreign names

  • Fauvette épervière,
  • Curruca gavilana,
  • Toutinegra-barrada,
  • Sperbergrasmücke,
  • Karvalyposzáta,
  • Sperwergrasmus,
  • Bigia padovana,
  • Höksångare,
  • Hauksanger,
  • penica jarabá,
  • pěnice vlašská,
  • Høgesanger,
  • kirjokerttu,
  • tallarol esparverenc,
  • Hauksöngvari,
  • jarzębatka,
  • svītrainais ķauķis,
  • pisana penica,
  • Ястребиная славка,
  • シマムシクイ,
  • 横斑林莺,
  • 橫斑林鶯,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Temperate, Subtropical/Tropical Dry ; Savanna : Dry ; Shrubland : Temperate ; Artificial/Terrestrial : Pastureland, Plantations

Geographic range

Illustration

plus de photos

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net