Fearful Owl

Nesasio solomonensis - Hibou redoutable

Systematics
  • Order 
    :

    Strigiformes

  • Family
    :

    Strigidés

  • Genus
    :

    Nesasio

  • Species
    :

    solomonensis

Descriptor

Hartert, 1901

Biometrics
  • Size
    : 38 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : -
Geographic range

Distribution

Description identification

Fearful Owl (Nesasio solomonensis) is a species of bird in the Strigidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Hibou redoutable,
  • Búho de las Salomón,
  • Salomoneneule,
  • félelmetes bagoly,
  • Solomon Eilandenoehoe,
  • Gufo timoroso,
  • Skräckuggla,
  • Kampugle,
  • myšiarka šalamúnska,
  • kalous šalamounský,
  • Ørnenæbbet Ugle,
  • isojalkapöllö,
  • mussol de les illes Salomó,
  • uszatka kreskowana,
  • Соломонская ушастая сова,
  • オニコミミズク,
  • 所罗门鸮,
  • 恐鴞,

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland ; Artificial/Terrestrial : Subtropical/Tropical Heavily Degraded Former Forest

Geographic range

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net