Lesser Whistling Duck

Dendrocygna javanica - Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Lesser Whistling Duck

Dendrocygna javanica

((Horsfield, 1821))


Order  : Anseriformes

Family : Anatidae  ;

Genus : Dendrocygna

Species : javanica

Monotypic species

Chant :

Biometrics :

Size : 42 cm
Wingspan : 70 à 74 cm.
Weight : 550 à 600 g

IUCN conservation status :

Extinct
Threatened
Least
concern
Extinc
in the Wild
Near
threatened
Not
evaluated

EX EW CR EN VU NT LC NE

Geographic range :
Distribution

Synonyms : husička malá (cs), Lille Træand (da), Javapfeifgans (de), Lesser Whistling Duck (en), Suirirí de Java (es), intianviheltäjäsorsa (fi), bengáli fütyülőlúd (hu), Dendrocigna minore (it), リュウキュウガモ (ja), Småplystreand (nb), Indische Fluiteend (nl), drzewica indyjska (pl), Marreca de Java (pt), Малая древесная утка (ru), stromárka malá (sk), Orientalisk visseland (sv), 栗树鸭 (zh)

Physical description :
Lesser Whistling Duck (Dendrocygna javanica) is a species of bird in the Anatidae family.  

Other links :
Iucn
Birdlife
Xeno_Canto
Avibase
Hbw Alive


Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur



Partager cette page sur facebook Flus rss Twitter oiseaux.net
About oiseaux.net | How to help us | Legal mentions | Sources | Contacts | Print version
Updated on 2014/07/27 04:37:36 - © 1996-2014 Oiseaux.net

Le guide Ornitho : Le guide le plus complet des oiseaux d'Europe, d'Afrique du Nord et du Moyen-Orient : 900 espèces

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Dendrocygne siffleur

Lesser Whistling Duck