Long-tailed Jaeger

Stercorarius longicaudus - Labbe à longue queue

Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Stercorariidés

  • Genus
    :

    Stercorarius

  • Species
    :

    longicaudus

Descriptor

Vieillot, 1819

Biometrics
  • Size
    : 53 cm
  • Wingspan
    : 105 à 117 cm.
  • Weight
    : 250 à 450 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Long-tailed Jaeger (Stercorarius longicaudus) is a species of bird in the Stercorariidae family.

Subspecific information 2 Subspecies

  • Stercorarius longicaudus longicaudus (n Scandinavia and n Russia)
  • Stercorarius longicaudus pallescens (e Siberia, arctic North America, Greenland)

Foreign names

  • Labbe à longue queue,
  • Págalo Rabero,
  • Moleiro-de-cauda-comprida,
  • Falkenraubmöwe,
  • Nyílfarkú halfarkas,
  • Kleinste Jager,
  • Labbo codalunga,
  • Fjällabb,
  • Fjelljo,
  • pomorník malý,
  • chaluha malá,
  • Lille Kjove,
  • tunturikihu,
  • Langstertroofmeeu,
  • paràsit cuallarg,
  • Fjallkjói,
  • wydrzyk długosterny,
  • garastes klijkaija,
  • dolgorepa govnačka,
  • Длиннохвостый поморник,
  • Camar-kejar kecil,
  • シロハラトウゾクカモメ,
  • 长尾贼鸥,
  • นกสกัวหางยาว,
  • 長尾賊鷗,

Voice song and cries

Labbe à longue queue
Second

Habitat

Grassland : Tundra ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Oceanic : Epipelagic (0-200m), Mesopelagic (200-1000m)

Geographic range

Illustration

plus de photos

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net