Pomarine Jaeger

Stercorarius pomarinus - Labbe pomarin

Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Stercorariidés

  • Genus
    :

    Stercorarius

  • Species
    :

    pomarinus

Descriptor

Temminck, 1815

Biometrics
  • Size
    : 51 cm
  • Wingspan
    : 125 à 138 cm.
  • Weight
    : 550 à 900 g
Longevity

15 years

Geographic range

Distribution

Description identification

Pomarine Jaeger (Stercorarius pomarinus) is a species of bird in the Stercorariidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Labbe pomarin,
  • Págalo Pomarino,
  • Moleiro-pomarino,
  • Spatelraubmöwe,
  • Szélesfarkú halfarkas,
  • Middelste Jager,
  • Stercorario mezzano,
  • Bredstjärtad labb,
  • Polarjo,
  • pomorník stredný,
  • chaluha pomořanská,
  • Mellemkjove,
  • leveäpyrstökihu,
  • Knopstertroofmeeu,
  • paràsit cuaample,
  • Ískjói,
  • wydrzyk tęposterny,
  • vidējā klijkaija,
  • lopatasta govnačka,
  • Средний поморник,
  • Camar-kejar pomarin,
  • トウゾクカモメ,
  • 中贼鸥,
  • นกสกัวหางช้อน,
  • 中賊鷗,

Habitat

Grassland : Tundra ; Wetlands (inland) : Tundra Wetlands (incl. pools and temporary waters from snowmelt) ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Oceanic : Epipelagic (0-200m), Mesopelagic (200-1000m)

Geographic range

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net