Thayer's Gull

Larus thayeri - Goéland de Thayer

Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Laridés

  • Genus
    :

    Larus

  • Species
    :

    thayeri

Descriptor

Brooks, WS, 1915

Biometrics
  • Size
    : 63 cm
  • Wingspan
    : 130 à 140 cm.
  • Weight
    : 900 à 1100 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Thayer's Gull (Larus thayeri) is a species of bird in the Laridae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Goéland de Thayer,
  • Gaviota Esquimal,
  • Gaivota-esquimó,
  • Thayermöwe,
  • eszkimó sirály,
  • Thayers Meeuw,
  • Gabbiano di Thayer,
  • Thayertrut,
  • Eskimomåke,
  • čajka eskimácka,
  • racek kanadský,
  • Inuitmåge,
  • eskimolokki,
  • gavià de Thayer,
  • Norðmáfur,
  • mewa arktyczna,
  • eskimosu kaija,
  • Чайка Тэйера,
  • カナダカモメ,
  • 泰氏银鸥,
  • 塞爾氏鷗,

Habitat

Rocky areas (eg. inland cliffs, mountain peaks) : ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Intertidal : Rocky Shoreline, Tidepools ; Marine Coastal/Supratidal : Sea Cliffs and Rocky Offshore Islands ; Artificial/Terrestrial : Urban Areas

Geographic range

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net