Upcher's Warbler

Hippolais languida - Hypolaïs d'Upcher

Systematics
  • Order 
    :

    Passeriformes

  • Family
    :

    Acrocephalidés

  • Genus
    :

    Hippolais

  • Species
    :

    languida

Descriptor

Hemprich Ehrenberg, 1833

Biometrics
  • Size
    : 15 cm
  • Wingspan
    : 20 à 23 cm.
  • Weight
    : 12 à 13 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Upcher's Warbler (Hippolais languida) is a species of bird in the Acrocephalidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Hypolaïs d'Upcher,
  • Zarcero lánguido,
  • Felosa de Upcher,
  • Dornspötter,
  • bozótgeze,
  • Grote Vale Spotvogel,
  • Canapino di Upcher,
  • Orientsångare,
  • Gråsanger,
  • sedmohlások veľkozobý,
  • sedmihlásek pustinný,
  • Orientgulbug,
  • harmaakultarinta,
  • busqueta d'Upcher,
  • Gaddsöngvari,
  • zaganiacz pustynny,
  • pelēkais ķauķis,
  • trnovi vrtnik,
  • Пустынная пересмешка,
  • アレチウタイムシクイ,
  • 淡色篱莺,
  • 淡色蘺鶯,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Mangrove Vegetation Above High Tide Level ; Savanna : Dry ; Shrubland : Subtropical/Tropical Dry, Mediterranean-type Shrubby Vegetation ; Desert : Hot ; Artificial/Terrestrial : Plantations

Geographic range

Illustration

plus de photos

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net