White-fronted Bee-eater

Merops bullockoides - Guêpier à front blanc

Systematics
  • Order 
    :

    Coraciiformes

  • Family
    :

    Méropidés

  • Genus
    :

    Merops

  • Species
    :

    bullockoides

Descriptor

Smith, A, 1834

Biometrics
  • Size
    : 23 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 28 à 38 g
Geographic range

Distribution

Description identification

White-fronted Bee-eater (Merops bullockoides) is a species of bird in the Meropidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Guêpier à front blanc,
  • Abejaruco Frentiblanco,
  • Abelharuco-de-testa-branca,
  • Weißstirnspint,
  • fehérfejű gyurgyalag,
  • Witkapbijeneter,
  • Gruccione frontebianca,
  • Vitpannad biätare,
  • Hvitpannebieter,
  • včelárik bieločelý,
  • vlha běločelá,
  • Hvidpandet Biæder,
  • jokimehiläissyöjä,
  • Rooikeelbyvreter,
  • abellerol de front blanc,
  • żołna białoczelna,
  • Белолобая щурка,
  • シロビタイハチクイ,
  • 白额蜂虎,
  • 白額蜂虎,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Dry, Subtropical/Tropical Moist Lowland ; Shrubland : Subtropical/Tropical Dry ; Grassland : Subtropical/Tropical Dry ; Wetlands (inland) : Seasonal/Intermittent/Irregular Rivers/Streams/Creeks ; Artificial/Terrestrial : Pastureland

Geographic range

Illustration

plus de photos

Sources of information

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net