feketehátú héja

Accipiter meyerianus - Autour de Meyer

feketehátú héja

Accipiter meyerianus

((Sharpe, 1878))


Rend :

Család : Vágómadárfélék  ;

: Accipiter

: meyerianus

Méretei :

Hossz : 56 cm
szárnyfesztávolság : 86 à 105 cm.
tömeg : 530 g

IUCN kategóriái :

Kipusztult
Veszélyeztetett
Legkevésbé aggasztó helyzetű
Vadon kipusztult
Veszélyeztetettség
közeli
Be
nem sorolt

EX EW CR EN VU NT LC NE

Elterjedése :
Distribution

Szinonímák : jestřáb molucký (cs), Papuaduehøg (da), Meyerhabicht (de), Meyer's Goshawk (en), Azor de Meyer (es), molukkienkanahaukka (fi), feketehátú héja (hu), Astore di Meyer (it), シロハラオオタカ (ja), Sørgehauk (nb), Meyers Havik (nl), jastrząb papuaski (pl), Açor-papua (pt), Мейеров ястреб (ru), jastrab tmavý (sk), Meyers duvhök (sv), 白颊鹰 (zh)

Külső leírása :
feketehátú héja (Accipiter meyerianus) is a species of bird in the Accipitridae family.  

Linkek :
Iucn
Birdlife
Avibase
Hbw Alive



Partager cette page sur facebook Flus rss Twitter oiseaux.net
| | | Irodalom | | Nyomtatható verzió
Frissítés 12/04/2016 04:33:48 - © 1996-2016 Oiseaux.net

Le guide Ornitho : Le guide le plus complet des oiseaux d'Europe, d'Afrique du Nord et du Moyen-Orient : 900 espèces

feketehátú héja