halmaherai héja

Accipiter henicogrammus - Autour des Moluques

halmaherai héja

Accipiter henicogrammus

((Gray, GR, 1861))


Rend :

Család : Vágómadárfélék  ;

: Accipiter

: henicogrammus

Méretei :

Hossz : 48 cm
szárnyfesztávolság : 64 à 75 cm.
tömeg : -

Chant :

IUCN kategóriái :

Kipusztult
Veszélyeztetett
Legkevésbé aggasztó helyzetű
Vadon kipusztult
Veszélyeztetettség
közeli
Be
nem sorolt

EX EW CR EN VU NT LC NE

Elterjedése :
Distribution

Szinonímák : jestřáb halmaherský (cs), Molukduehøg (da), Halmaherahabicht (de), Moluccan Goshawk (en), Azor Moluqueño (es), molukkienvarpushaukka (fi), halmaherai héja (hu), Astore delle Molucche (it), チャバラオオタカ (ja), Molukkhauk (nb), Halmaherahavik (nl), krogulec molucki (pl), Açor-de-barriga-barrada (pt), Молуккский ястреб (ru), jastrab hnedý (sk), Moluckduvhök (sv), 摩鹿加鹰 (zh)

Külső leírása :
halmaherai héja (Accipiter henicogrammus) is a species of bird in the Accipitridae family.  

Linkek :
Iucn
Birdlife
Xeno_Canto
Avibase
Hbw Alive



Partager cette page sur facebook Flus rss Twitter oiseaux.net
| | | Irodalom | | Nyomtatható verzió
Frissítés 12/04/2016 04:33:48 - © 1996-2016 Oiseaux.net

Le guide Ornitho : Le guide le plus complet des oiseaux d'Europe, d'Afrique du Nord et du Moyen-Orient : 900 espèces

halmaherai héja