madagaszkári réce

Anas melleri - Canard de Meller

Canard de Meller

madagaszkári réce

Anas melleri

(Sclater, PL, 1865)


Rend : Lúdalakúak

Család : Récefélék  ;

: Anas

: melleri

Méretei :

Hossz : 68 cm
szárnyfesztávolság : -
tömeg : 883 à 1240 g

IUCN kategóriái :

Kipusztult
Veszélyeztetett
Legkevésbé aggasztó helyzetű
Vadon kipusztult
Veszélyeztetettség
közeli
Be
nem sorolt

EX EW CR EN VU NT LC NE

Elterjedése :
Distribution

Szinonímák : kachna madagaskarská (cs), Madagaskarand (da), Madagaskarente (de), Meller's Duck (en), Anade Malgache (es), madagaskarinsorsa (fi), madagaszkári réce (hu), Germano di Meller (it), クロンボガモ (ja), Madagaskarand (nb), Mellers Eend (nl), kaczka madagaskarska (pl), Pato-de-meller (pt), Мадагаскарская кряква (ru), kačica madagaskarská (sk), Mellers and (sv), 麻斑鸭 (zh)

Külső leírása :
madagaszkári réce (Anas melleri) is a species of bird in the Anatidae family.  

Linkek :
Iucn
Birdlife
Avibase
Hbw Alive


Canard de Meller



Partager cette page sur facebook Flus rss Twitter oiseaux.net
| | | Irodalom | | Nyomtatható verzió
Frissítés 26/09/2016 04:40:41 - © 1996-2016 Oiseaux.net

Le guide Ornitho : Le guide le plus complet des oiseaux d'Europe, d'Afrique du Nord et du Moyen-Orient : 900 espèces

madagaszkári réce