Brown Nightjar

Veles binotatus - Engoulevent à deux taches

Systematics
  • Order 
    :

    Caprimulgiformes

  • Family
    :

    Caprimulgidés

  • Genus
    :

    Veles

  • Species
    :

    binotatus

Descriptor

Bonaparte, 1850

Biometrics
  • Size
    : 23 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    :
Geographic range

Distribution

Description identification

Brown Nightjar (Veles binotatus) is a species of bird in the Caprimulgidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Engoulevent à deux taches,
  • Chotacabras Bimaculado,
  • Bootschwanz-Nachtschwalbe,
  • csónakfarkú lappantyú,
  • Bootstaartnachtzwaluw,
  • Succiacapre bruno,
  • Brun nattskärra,
  • Brunnattravn,
  • lelek hnedý,
  • lelek hnědý,
  • Kastanjenatravn,
  • ruskokehrääjä,
  • enganyapastors de dues taques,
  • lelek dwuplamy,
  • Бурый козодой,
  • チャイロヨタカ,
  • 非洲褐夜鹰,
  • 褐夜鷹,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Engoulevent à deux taches © 1996-2019 Oiseaux.net