Choco Toucan

Ramphastos brevis - Toucan du Chocó

Systematics
  • Order 
    :

    Piciformes

  • Family
    :

    Ramphastidés

  • Genus
    :

    Ramphastos

  • Species
    :

    brevis

Descriptor

Meyer de Schauensee, 1945

Biometrics
  • Size
    : 49 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 365 à 482 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Choco Toucan (Ramphastos brevis) is a species of bird in the Ramphastidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Toucan du Chocó,
  • Tucán del Chocó,
  • Tucano-chocó,
  • Küstentukan,
  • parti tukán,
  • Chocotoekan,
  • Tucano del Chocò,
  • Chocótukan,
  • Chocotukan,
  • tukan žlto-čierny,
  • tukan hnědošíjný,
  • Chocótukan,
  • kolumbiantukaani,
  • tucà del Chocó,
  • tukan górski,
  • Чокосский тукан,
  • チョコキムネオオハシ,
  • 乔科巨嘴鸟,
  • 喬科鵎鵼,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland, Subtropical/Tropical Moist Montane ; Artificial/Terrestrial : Pastureland, Plantations

Geographic range

Sources of information

Other sources of interest

QRcode Toucan du Chocó © 1996-2018 Oiseaux.net