Brown-cheeked Hornbill

Bycanistes cylindricus - Calao à joues brunes

Calao à joues brunes
♂ adult
Systematics
  • Order 
    :

    Bucerotiformes

  • Family
    :

    Bucérotidés

  • Genus
    :

    Bycanistes

  • Species
    :

    cylindricus

Descriptor

Temminck, 1831

Biometrics
  • Size
    : 70 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 908 à 1411 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Brown-cheeked Hornbill (Bycanistes cylindricus) is a species of bird in the Bucerotidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Calao à joues brunes,
  • Cálao caripardo,
  • calau-de-faces-castanhas,
  • Braunwangen-Hornvogel,
  • barnarcú szarvascsőrű,
  • Bruinoorneushoornvogel,
  • Bucero guancebrune,
  • brunkindad näshornsfågel,
  • Brunkinnhornfugl,
  • zobákorožec hnedolíci,
  • zoborožec pruhoocasý,
  • Brunkindet Hornfugl,
  • putkisarvinokka,
  • calau de galtes brunes,
  • dzioborożec żółtodzioby,
  • Бурощёкий калао,
  • モモグロサイチョウ,
  • 褐颊噪犀鸟,
  • 褐頰噪犀鳥,

Voice song and cries

Habitat

Calao à joues brunes
♀ adult

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland, Subtropical/Tropical Moist Montane ; Artificial/Terrestrial : Plantations

Geographic range

Illustration

Access to all images

Sources of information

Other sources of interest

QRcode Calao à joues brunes
published: - Updated: 19-03-2008
© 1996-2023 Oiseaux.net