Peruvian Tern

Sternula lorata - Sterne du Pérou

Sterne du Pérou
Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Laridés

  • Genus
    :

    Sternula

  • Species
    :

    lorata

Descriptor

Philippi Landbeck, 1861

Biometrics
  • Size
    : 24 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : -
Geographic range

Distribution

Description identification

Peruvian Tern (Sternula lorata) is a species of bird in the Laridae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Sterne du Pérou,
  • Charrancito Peruano,
  • Trinta-réis-peruano,
  • Peruseeschwalbe,
  • perui csér,
  • Humboldtstern,
  • Sterna del Perù,
  • Perutärna,
  • Perudvergterne,
  • rybár peruánsky,
  • rybák chilský,
  • Peruterne,
  • chilenpikkutiira,
  • xatrac menut de Humboldt,
  • rybitwa peruwiańska,
  • Чилийская крачка,
  • ペルーアジサシ,
  • 秘鲁燕鸥,
  • 秘魯燕鷗,

Voice song and cries

Habitat

Desert : Hot ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Intertidal : Sandy Shoreline and/or Beaches, Sand Bars, Spits, Etc ; Marine Coastal/Supratidal : Coastal Sand Dunes, Coastal Brackish/Saline Lagoons/Marine Lakes

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Sterne du Pérou
© 1996-2020 Oiseaux.net