Sulphur-breasted Parakeet

Aratinga maculata - Conure de Pinto

Conure de Pinto
Systematics
  • Order 
    :

    Psittaciformes

  • Family
    :

    Psittacidés

  • Genus
    :

    Aratinga

  • Species
    :

    maculata

Descriptor

Müller, PLS, 1776

Biometrics
  • Size
    : 30 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    :
Geographic range

Distribution

Description identification

Sulphur-breasted Parakeet (Aratinga maculata) is a species of bird in the Psittacidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Conure de Pinto,
  • Aratinga Pechisulfúrea,
  • Cacaué,
  • Schwefelbrustsittich,
  • Zwavelborstparkiet,
  • Parrocchetto pettozolfo,
  • svavelparakit,
  • Svovelparakitt,
  • klinochvost žltoprsý,
  • amazonianaurinkoaratti,
  • aratinga sulfurosa,
  • konura żółta,
  • 橙胸鹦哥,
  • 硫黃胸鸚哥,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland ; Savanna : Dry

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Conure de Pinto
© 1996-2020 Oiseaux.net