Swallow-tailed Gull

Creagrus furcatus - Mouette à queue fourchue

Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Laridés

  • Genus
    :

    Creagrus

  • Species
    :

    furcatus

Descriptor

Néboux, 1842

Biometrics
  • Size
    : 57 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 610 à 780 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Mouette à queue fourchue
adult plum. breeding
Mouette à queue fourchue
adult

Swallow-tailed Gull (Creagrus furcatus) is a species of bird in the Laridae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Mouette à queue fourchue,
  • Gaviota Tijereta,
  • Gaivota-rabo-de-andorinha,
  • Gabelschwanzmöwe,
  • fecskefarkú sirály,
  • Zwaluwstaartmeeuw,
  • Gabbiano coda di rondine,
  • Svalstjärtad mås,
  • Svalestjertmåke,
  • čajka lastovičia,
  • racek galapážský,
  • Svalehalemåge,
  • yölokki,
  • gavineta cuaforcada,
  • mewa widłosterna,
  • Галапагосская чайка,
  • アカメカモメ,
  • 燕尾鸥,
  • 燕尾鷗,

Voice song and cries

Habitat

Mouette à queue fourchue
adult

Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Intertidal : Rocky Shoreline, Shingle and/or Pebble Shoreline and/or Beaches, Tidepools ; Marine Coastal/Supratidal : Sea Cliffs and Rocky Offshore Islands

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Mouette à queue fourchue © 1996-2019 Oiseaux.net