barnahátú klarinétmadár

Myadestes occidentalis - Solitaire à dos brun

Solitaire à dos brun
adult
Systematics
  • Rend
    :

    Verébalakúak

  • Család
    :

    Turdidés

  • Genus
    :

    Myadestes

  • Species
    :

    occidentalis

leíró

Stejneger, 1882

Méretei
  • Hossz
    : 22 cm
  • szárnyfesztávolság
    : -
  • tömeg
    : 38 à 44 g
Elterjedése

Distribution

leírás azonosítás

Solitaire à dos brun
adult
Solitaire à dos brun
adult plum. breeding

barnahátú klarinétmadár (Myadestes occidentalis) is a species of bird in the Turdidae family.

subspecific irányok 3 Alfaj

  • Myadestes occidentalis occidentalis (nw Mexico)
  • Myadestes occidentalis insularis (Tres Marias I.. off w Mexico.)
  • Myadestes occidentalis oberholseri (c and s Mexico to El Salvador and Honduras)

idegen nevek

  • Solitaire à dos brun,
  • Solitario dorsipardo,
  • tordo-de-dorso-ferrugíneo,
  • Braunrückenklarino,
  • barnahátú klarinétmadár,
  • Bruinrugsolitaire,
  • Solitario dorsobruno,
  • mexikansk solitärtrast,
  • Tøylesolitærtrost,
  • drozdovec borovicový,
  • lesňák hnědohřbetý,
  • Brunvinget Klarinetfugl,
  • ruostesiipirastuli,
  • solitari d'ales brunes,
  • klarnetnik brązowoskrzydły,
  • Буроспинный дрозд-отшельник,
  • クリセヒトリツグミ,
  • 褐背孤鸫,
  • 褐背孤鶇,

hang ének és kiabálva

Elterjedése

más forrásokból

QRcode Solitaire à dos brun
© 1996-2022 Oiseaux.net