Barratt-bozótposzáta

Bradypterus barratti - Bouscarle des fourrés Mégalure des fourrés

Systematics
  • Rend
    :

    Verébalakúak

  • Család
    :

    Locustellidés

  • Genus
    :

    Bradypterus

  • Species
    :

    barratti

leíró

Sharpe, 1876

Méretei
  • Hossz
    : 16 cm
  • szárnyfesztávolság
    : -
  • tömeg
    : 16 à 22 g
Elterjedése

Distribution

leírás azonosítás

Bouscarle des fourrés
adult

Barratt-bozótposzáta (Bradypterus barratti) is a species of bird in the Locustellidae family.

subspecific irányok 4 Alfaj

  • Bradypterus barratti barratti (ne South Africa and sw Mozambique)
  • Bradypterus barratti godfreyi (lowlands of e South Africa)
  • Bradypterus barratti cathkinensis (highlands of e South Africa and Lesotho)
  • Bradypterus barratti priesti (e Zimbabwe and wc Mozambique)

idegen nevek

  • Bouscarle des fourrés,
  • Zarzalero de Barratt,
  • felosa-do-matagal,
  • Barrattbuschsänger,
  • Barratt-bozótposzáta,
  • Barratts Struikzanger,
  • Frattarolo africano,
  • natalgräsfågel,
  • Zulusanger,
  • svrkavec tmavonohý,
  • cetie jihoafrická,
  • Natalkratsmutte,
  • tiheikkömetsäkerttunen,
  • Ruigtesanger,
  • matoller de Barratt,
  • krótkolotka uboga,
  • Певчая пестрогрудка,
  • ヤブオウギセッカ,
  • 薮短翅莺,
  • 藪短翅鶯,

hang ének és kiabálva

Elterjedése

más forrásokból

QRcode Bouscarle des fourrés
© 1996-2023 Oiseaux.net