sáfrányos tündérmadár

Clytomyias insignis - Mérion à tête rousse

Systematics
  • Rend
    :

    Verébalakúak

  • Család
    :

    Maluridés

  • Genus
    :

    Clytomyias

  • Species
    :

    insignis

leíró

Sharpe, 1879

Méretei
  • Hossz
    : 16 cm
  • szárnyfesztávolság
    : -
  • tömeg
    : 10 à 14 g
Elterjedése

Distribution

leírás azonosítás

sáfrányos tündérmadár (Clytomyias insignis) is a species of bird in the Maluridae family.

subspecific irányok 2 Alfaj

  • Clytomyias insignis insignis (nw New Guinea)
  • Clytomyias insignis oorti (wc to e New Guinea)

idegen nevek

  • Mérion à tête rousse,
  • Maluro cabecirrojo,
  • fadinha-de-capuz-laranja,
  • Rotkopf-Staffelschwanz,
  • sáfrányos tündérmadár,
  • Roodkapelfje,
  • Scricciolo fatato capoarancio,
  • rostblåsmyg,
  • Rustalvesmett,
  • zamatovec ryšavohlavý,
  • hnědáček oranžovohlavý,
  • Brun Alfesmutte,
  • tiilipäämaluri,
  • malur cap-roig,
  • chwostka rdzawa,
  • Каштановоголовый малюр,
  • Cikrak-peri topi-merah,
  • ヒロハシムシクイ,
  • 棕鹩莺,
  • 棕鷯鶯,

hang ének és kiabálva

Elterjedése

más forrásokból

QRcode Mérion à tête rousse
© 1996-2022 Oiseaux.net