Audouin's Gull

Ichthyaetus audouinii - Goéland d'Audouin

Systematics
  • Order 
    :

    Charadriiformes

  • Family
    :

    Laridés

  • Genus
    :

    Ichthyaetus

  • Species
    :

    audouinii

Descriptor

Payraudeau, 1826

Biometrics
  • Size
    : 52 cm
  • Wingspan
    : 125 à 138 cm.
  • Weight
    : 500 à 800 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Audouin's Gull (Ichthyaetus audouinii) is a species of bird in the Laridae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Goéland d'Audouin,
  • Gaviota de Audouin,
  • Gaivota de Audouin,
  • Korallenmöwe,
  • korallsirály,
  • Audouins Meeuw,
  • Gabbiano corso,
  • Rödnäbbad trut,
  • Middelhavsmåke,
  • čajka ostrovná,
  • racek zelenonohý,
  • Audouinsmåge,
  • välimerenlokki,
  • gavina corsa,
  • Kóralmáfur,
  • mewa śródziemnomorska,
  • Oduēna kaija,
  • sredozemski galeb,
  • Одуэнова чайка,
  • アカハシカモメ,
  • *地中海鸥,
  • 地中海鷗,

Voice song and cries

Goéland d'Audouin
adult

Habitat

Rocky areas (eg. inland cliffs, mountain peaks) : ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Oceanic : Epipelagic (0-200m), Mesopelagic (200-1000m) ; Marine Intertidal : Rocky Shoreline, Sandy Shoreline and/or Beaches, Sand Bars, Spits, Etc, Shingle and/or Pebble Shoreline and/or Beaches, Tidepools ; Marine Coastal/Supratidal : Sea Cliffs and Rocky Offshore Islands

Geographic range

Other sources of interest

© 1996-2017 Oiseaux.net