Black-headed Rufous Warbler

Bathmocercus cerviniventris - Bathmocerque à capuchon

Systematics
  • Order 
    :

    Passeriformes

  • Family
    :

    Cisticolidés

  • Genus
    :

    Bathmocercus

  • Species
    :

    cerviniventris

Descriptor

Sharpe, 1877

Biometrics
  • Size
    : 13 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 14 à 18 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Black-headed Rufous Warbler (Bathmocercus cerviniventris) is a species of bird in the Cisticolidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Bathmocerque à capuchon,
  • Prinia cabecinegra,
  • Rostbauch-Fahlsänger,
  • rozsdáshasú rókaposzáta,
  • Zwartkapvoszanger,
  • Silvide capinero,
  • Svarthuvad rostsångare,
  • Svarthoderustsanger,
  • carašník kapucňový,
  • cetie černohlavá,
  • Sorthættet Rustsanger,
  • virtakerttunen,
  • prínia capnegra,
  • strumieńczyk czarnogłowy,
  • Черношапочная красно-чёрная славка,
  • ズグロカワムシクイ,
  • 黑头棕莺,
  • 黑頭溪鶯,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland, Subtropical/Tropical Swamp, Subtropical/Tropical Moist Montane

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Bathmocerque à capuchon © 1996-2019 Oiseaux.net