Adelaide's Warbler

Setophaga adelaidae - Paruline d'Adélaïde

Paruline d'Adélaïde
Systematics
  • Order 
    :

    Passeriformes

  • Family
    :

    Parulidés

  • Genus
    :

    Setophaga

  • Species
    :

    adelaidae

Descriptor

Baird, SF, 1865

Biometrics
  • Size
    : 14 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 5 à 8 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Paruline d'Adélaïde
adult

Adelaide's Warbler (Setophaga adelaidae) is a species of bird in the Parulidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Paruline d'Adélaïde,
  • Reinita puertorriqueña,
  • mariquita-portorriquenha,
  • Antillenwaldsänger,
  • Adelaides Zanger,
  • Parula di Adelaide,
  • puertoricoskogssångare,
  • Antillparula,
  • horárik antilský,
  • lesňáček ostrovní,
  • Antilsanger,
  • livertäjäkerttuli,
  • bosquerola de Puerto Rico,
  • lasówka żółtobrzucha,
  • Антильский лесной певун,
  • キバラアメリカムシクイ,
  • 黄腹灰林莺,
  • 黃腹灰林鶯,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subtropical/Tropical Dry, Subtropical/Tropical Moist Lowland, Subtropical/Tropical Moist Montane ; Shrubland : Subtropical/Tropical Dry, Subtropical/Tropical Moist

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Paruline d'Adélaïde
© 1996-2021 Oiseaux.net