Snares Penguin

Eudyptes robustus - Gorfou des Snares

Systematics
  • Order 
    :

    Sphenisciformes

  • Family
    :

    Sphéniscidés

  • Genus
    :

    Eudyptes

  • Species
    :

    robustus

Descriptor

Oliver, 1953

Biometrics
  • Size
    : 73 cm
  • Wingspan
    : -
  • Weight
    : 2400 à 4300 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Snares Penguin (Eudyptes robustus) is a species of bird in the Spheniscidae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Gorfou des Snares,
  • Pingüino de las Snares,
  • pinguim-das-snares,
  • Snaresinselpinguin,
  • snares-szigeti pingvin,
  • Snareskuifpinguïn,
  • Pinguino delle Snares,
  • snarespingvin,
  • Snarespingvin,
  • tučniak žltobrvý,
  • tučňák snarský,
  • Snarespingvin,
  • snaressaartenpingviini,
  • pingüí de les Snares,
  • pingwin grzebieniasty,
  • Златохохлый снарский пингвин,
  • ハシブトペンギン,
  • 斯岛黄眉企鹅,
  • 誘惑企鵝,

Voice song and cries

Habitat

Forest : Subantarctic ; Marine Neritic : Pelagic, Subtidal Rock and Rocky Reefs, Subtidal Loose Rock/pebble/gravel, Subtidal Sandy, Subtidal Sandy-Mud, Macroalgal/Kelp, Seagrass (Submerged) ; Marine Oceanic : Epipelagic (0-200m), Mesopelagic (200-1000m)

Geographic range

Other sources of interest

QRcode Gorfou des Snares
© 1996-2021 Oiseaux.net