White-bellied Goshawk

Accipiter haplochrous - Autour à ventre blanc

Systematics
  • Order 
    :

    Accipitriformes

  • Family
    :

    Accipitridés

  • Genus
    :

    Accipiter

  • Species
    :

    haplochrous

Descriptor

Sclater, PL, 1859

Biometrics
  • Size
    : 40 cm
  • Wingspan
    : 58 à 74 cm.
  • Weight
    : 152 à 281 g
Geographic range

Distribution

Description identification

Autour à ventre blanc
adult
Autour à ventre blanc
juvenile

White-bellied Goshawk (Accipiter haplochrous) is a species of bird in the Accipitridae family.

Subspecific information monotypic species

Foreign names

  • Autour à ventre blanc,
  • Gavilán de Nueva Caledonia,
  • Gavião-de-barriga-branca,
  • Weißbauchhabicht,
  • új-kaledóniai karvaly,
  • Nieuwcaledonische Havik,
  • Astore di New Caledonia,
  • Nya Kaledonienhök,
  • Nykaledoniahauk,
  • jastrab kapucňový,
  • jestřáb novokaledonský,
  • Ny Caledonisk Duehøg,
  • uudenkaledonianhaukka,
  • astor de Nova Caledònia,
  • krogulec czarnogardły,
  • Белобрюхий ястреб,
  • ムナグロオオタカ,
  • 白腹鹰,
  • 白腹鷹,

Voice song and cries

Habitat

Autour à ventre blanc
adult

Forest : Subtropical/Tropical Moist Lowland, Subtropical/Tropical Moist Montane ; Savanna : Dry ; Shrubland : Mediterranean-type Shrubby Vegetation ; Artificial/Terrestrial : Subtropical/Tropical Heavily Degraded Former Forest

Geographic range

Sources of information

Other sources of interest

QRcode Autour à ventre blanc
© 1996-2020 Oiseaux.net