Fuertes's Parrot - Hapalopsittaca fuertesi

Caïque de Fuertes

Fuertes's Parrot
Endemic species to Colombia. Critically endangered species, with real decline of populations. They live in highly restricted range. (Reserva El Mirador – Genova)

Espèce endémique de Colombia, en danger extrême avec un réel déclin des populations, réduites à un habitat hautement restreint.

  • Lorito de Fuertes
  • Fuertespapagei
  • Hapalopsittaca fuertesi
  • Psittaciformes

The species

Classification

Order  : Psittaciformes
Family : Psittacidae
Species : Fuertes's Parrot

Geographic range by countries


The picture

O.Net ref. : prfu33968
Author :
www.proaves.org

Shooting

date : 2004 May
Country : Colombia (co)
Region : Departamento del Quindío
Place : Génova Génova
Lat. : 4° 15' 0'' North
Lng. : 75° 40' 42'' West

Exif Data [+] [-]



Model : SONY CYBERSHOT

Exposure : 1/100 s

aperture : 2.3


Focal length : 27 mm


Iso : 100


Flash : yes